top of page

Kontakt & Tidbokning

Välkommen att ta kontakt och boka tid via kontaktformuläret, på telefon eller e-post. Du får oftast svar så snart som möjligt.

Kontaktformulär

I kontaktformuläret kan du boka en tid eller ställa frågor. Uppge namn, e-postadress, telefonnummer, beskriv ditt ärende kort och hur du vill bli kontaktad. Du får en automatisk bekräftelse via e-post och vi kontaktar dig så snart som möjligt. Kolla skräpkorgen så att inte e-postsvaret har hamnat där. 

Telefon

Göteborg

031-41 22 21 

Stockholm (Psykea)

08-490 045 68

Telefonväxeln är öppen alla vardagar och svaras när det är möjligt. Telefontider vanligtvis vardagar 12.40-12.55. Om ingen svarar kan du lämna ett meddelande i röstbrevlådan så återkopplar vi så snart vi kan.

Ersättning & betalning

Ersättningen varierar beroende på tjänst och betalningsförmåga.

Olika betalmetoder och betalningsplaner erbjuds, som löpande fakturering, kortbetalning eller betalning med Swish på 123-085 98 68 (OBS. nytt). 

Avbokningspolicy

Avbokning av enskilda tider på en timme ska ske minst 24 timmar räknat på vardagar innan inbokad tid. Tider på 90 minuter ska avbokas 48 timmar innan räknat på vardagar. Halvdagar en vecka innan och heldagar två veckor innan. Om avbokning inte görs enligt ovan debiteras det för full ersättning.

 

E-post

e-post: info@jonikarlsson.se

Besöksadresser

Göteborg

Joni Karlsson, leg. psykolog

Kungsportsavenyn 37

411 36 Göteborg

Stockholm

Brahegatan 10,
114 37 Stockholm

Postadress

Box 53294
400 16 GÖTEBORG

Hitta till mottagningen i Göteborg

Mottagningens adress är Kungsportsavenyn 37, Göteborg. Den ligger på Avenyn, närmaste hållplatser är Valand och Götaplatsen. Parkeringshus finns vid Lorensbergsteatern. På porttelefonen ringer du på "Joni Karlsson psykolog". Två trappor upp eller hiss. Länk för vägbeskrivning.

Digital plattform

En digital plattform används för videosamtal, chatt och delning av material. Plattformen heter Kaddio och du blir inbjuden till den via e-post. För att sedan logga in behöver du göra det på mottagningens specifika Kaddio-sida.

Länk: kaddio.com

Företagsuppgifter

Firmanamn: Joni Valter Karlsson AB

Säte: Göteborg 

Organisationsnummer: 559071-5149

Kontaktformuläret 1

Kontaktformulär

bottom of page