top of page

Kontakt & Tidbokning

Välkommen att ta kontakt och/eller boka tid via kontaktformuläret eller på telefon och e-post. Du får oftast svar inom tre arbetsdagar.

Kontaktformulär

Med kontaktformuläret kan du boka en tid eller ställa frågor. Uppge namn, e-postadress, telefonnummer, beskriv ditt ärende kort och om du vill bli kontaktad på något särskilt vis. Du får en bekräftelse via e-post och Joni kontaktar dig inom tre arbetsdagar. Om svaret ges via e-post kan det vid enstaka fall sorteras som spam och hamna i skräpposten.

Telefon 031-41 22 21

Telefonväxeln är öppen alla vardagar och svaras i första hand av Joni och i andra hand av en sekreterare. Om ingen svarar kan du lämna ett meddelande i röstbrevlådan så återkopplar vi inom tre arbetsdagar.

Ersättning & betalning

Ersättningen varierar beroende på psykologtjänst och betalningsförmåga.

Olika betalmetoder och betalningsplaner erbjuds, som fakturering månadsvis, kortbetalning eller betalning med Swish på 1231049261. 

Avbokningspolicy

Avbokning av enskilda tider ska ske minst 24 timmar innan inbokad tid, detta under vardagar.  

 

Besöksadress

Psykolog Joni Karlsson

Kungsportsavenyn 37

411 36 Göteborg

Postadress

Box 53294
400 16 GÖTEBORG

Hitta till mottagningen

Mottagningens adress är Kungsportsavenyn 37, Göteborg. Den ligger på Avenyn, närmaste hållplatser är Valand och Götaplatsen. Parkeringshus finns vid Lorensbergsteatern. På porttelefonen ringer du på "Psykolog Joni Karlsson". Två trappor upp eller hiss. Länk för vägbeskrivning.

Kontaktuppgifter

E-post: psykolog@jonikarlsson.se

Tel: +46 31 41 22 21

Digital plattform

En digital säker plattform används för videosamtal, chatt och delning av material. Plattformen heter Kaddio och du blir inbjuden till den via e-post. För att sedan logga in behöver du göra det på Jonis specifika Kaddio-sida.

Länk till den digitala plattformen.

Företagsuppgifter

Firmanamn: Joni Valter Karlsson AB

Säte: Göteborg 

Organisationsnummer: 559071-5149

Kontaktformuläret 1

Kontaktformulär

bottom of page