top of page

Ledarskapstöd vid adhd som chef eller ledare

ADHD utredning Göteborg_edited.jpg

Ledarskapsstöd erbjuds av legitimerad psykolog i Stockholm och digitalt

Joni Karlsson leg. psykolog och Psykea

Nischad ledarskapstöd vid adhd

 

Varmt välkommen att få stöd för dig som är chef eller ledare med adhd eller add. Det erbjuds också en grupp vid önskemål om det. Ledarskapsstödet ges av Joni Karlsson leg. psykolog med många års erfarenhet av att arbeta med chefer och ledare med adhd. Med ledarskapsstöd kan du som ledare öva upp dina färdigheter i planering och organisering samt förstå din adhd-diagnos bättre. Välkommen att ta kontakt för att boka en tid via e-post på info@jonikarlsson.se, ring på 08-490 045 68 eller använd kontaktformuläret nedan. VIP-erbjudande erbjuds vid önskemål och om det bedöms vara extra angeläget utifrån ett samhällsperspektiv.

Syftet med ledarskapsstödet vid adhd är:

 • Ta del av beprövad erfarenhet och relevant forskning kring adhd som vuxen och ledare.

 • Utveckla dina färdigheter i planering och organisering.

 • Få tid och möjlighet att mer arbeta utifrån dina styrkor.

 • Skapa ett inkluderat ledarskap som tar tillvara olika sätt att fungerar.

Bakgrund

Nischat ledarskapsstöd möjliggör att du som ledare får relevanta kunskaper utifrån beprövad erfarenhet och forskning om adhd, ledarskap och organisationer.

 

Genom att du som ledare med adhd själv blir bättre på att utveckla ditt ledarskap kan du bidra till att andra med adhd kan utvecklas inom verksamheten.

 

Syftet är att utvecklar en förståelse för vad som karaktäriserar adhd och hur du kan utveckla ditt ledarskap utifrån det. Vi utgår från dina specifika behov,  förutsättningar och behov.

Om du är intresserad av gruppformatet kan du dela erfarenheter med andra.

 

Säkra och krypterade videosamtal och chattar möjliggör att vi kan flexibelt anpassa sessionerna till dina direkta behov. Exklusivt kunskapsmaterial erbjuds ut successivt.

Datum, tider & plats

 • Fysisk mottagning finns på Brahegatan 10, i Stockholm.

 • Digital kontakt tas via vårdplattformen Kaddio: https://psykea.kaddio.com
   

Om

 

Joni Karlsson leg. psykolog har mångårig erfarenhet av att att arbeta med adhd hos vuxna som innehar ledarbefattningar. Han har gått kurser i chefshandledning och ledarskapsutveckling. Han är initiativtagare och verksamhetsansvarig för Psykea.

Psykea

Psykolog Göteborg – Joni Karlsson

Joni Karlsson, legitimerad psykolog 

Telefon: 08-490 045 68

Läs mer på:

jonikarlsson.se

www.psykea.se

Upplägg

 • Första tillfället är på 60-90 minuter och är ett orienterade samtal. Du får tillfälle att berätta om dina utmaningar och styrkor. Vi tittar på möjliga vägar att gå.
   

 • Utifrån behov utgår vi från en plan, arbetar konsulterande eller psykoterapeutiskt med kunskaper om adhd och ledarskap samt vilka färdigheter du kan utveckla. 
   

 • Utvärdering, vi utvärderar hur konsulationen eller psykoterapin har gått.

ADHD livspusslet.png

Krav för att delta

 

Vuxna ledare eller chefer diagnosticerad med adhd, add eller i tron om att du har en diagnos. Om du tror att du har adhd, gör vi en preliminär bedömning.

Ersättning

 

Ersättning anpassas utifrån den specifika fallet. Du kan betala via Swish, på faktura eller med kontokort.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Joni Karlsson här

Garantier

Joni Karlsson är medlem i Sveriges Psykologförbund, Psykologföretagarna och Sveriges Kliniska Psykologers Förening samt Sveriges neurospsykologers förening. Verksamheten är registrerad som vårdgivare och innehar relevanta försäkringar.

Integritetspolicyn.

Personuppgiftshantering enligt GDPR.

Kungsportsavenyn 37
41136 Göteborg

Kungsportsavenyn 37
41136 Göteborg

Anmälan

Använd kontaktformuläret nedan för en kontaktförfrågan, skriv så lite som möjligt. Om du vill göra en helt diskret kontaktförfrågan använd denna länk (https://psykea.kaddio.com/contact-us) eller ring på 08-490 045 68. Vi tar din personliga integritet på stort allvar.  Vänligen uppge för- och efternamn och kontaktuppgifter och gärna hur du vill bli kontaktad.

Kontaktformulär

Kontat adhd gruppterapi vuxna göteborg
bottom of page