Psykolog Joni Karlsson
Mottagning i Göteborg

Psykolog Göteborg – Joni Karlsson

Psykologmottagning på Avenyn i Göteborg

Välkommen, jag är en legitimerad psykolog med mottagning i Göteborg på Kungsportsavenyn 37, som erbjuder psykoterapi, utredning, handledning, konsultation, föreläsningar och övriga psykologtjänster. I mitt arbete strävar jag efter att ge psykologtjänster av god kvalitet. Nedan kan du läsa mer om tjänster som erbjuds och hur du bokar en tid.

Elias & Joni-99_edited_edited.jpg

Minska din psykiska ohälsa och öka motståndskraften 

Oavsett om du behöver motverka psykiska ohälsa eller öka psykologisk motståndskraft kan jag som psykolog hjälpa till i Göteborg, online eller via telefon. Vid psykisk ohälsa kan det till exempel handla om depression, ångest och utmattning. Genom ökad motståndskraft kan du bättre möta svårigheter och enklare skapa det liv du önskar. Som psykolog i Göteborg har jag många års erfarenhet av att arbeta med människor med olika bakgrund, svårigheter och utmaningar. Läs mer om tjänsterna psykoterapi och utredning nedan, eller mer kring specifika utmaningar och svårigheter som vi kan arbeta med genom att klicka här.

Utgångspunkter och om mig

Som psykolog arbetar jag med det specifikt unika med dig som individ men också utifrån det mer generella, som vetenskap och beprövad erfarenheter. Jag arbetar utifrån ett öppet förhållningssätt med etablerade terapimetoder. God kvalitet och professionalism är något som jag ständigt eftersträvar. Läs mer på Utgångspunkter och Om mig.

Asset 12@2x.png
Asset 11_2x_edited.png

© 2020-2022

Psykoterapi i Göteborg, online eller på telefon

 

Som psykolog erbjuder jag psykoterapi (terapi eller samtalsterapi) på mottagning i centrala Göteborg, online eller på telefon. Terapi går ut på att i samtal med en psykolog arbeta med sig själv utifrån psykologisk vetenskap och beprövad erfarenhet. Med psykoterapi kan man bli fri från, eller bättre hantera, psykiatriska diagnoser och sjukdomar på olika sätt. Vid samtalsterapi kan du också utforska vad du vill med livet och hur du ska leva ett mer meningsfullt liv. Som psykolog erbjuder jag två av de vanligaste terapiformerna KBT och psykodynamisk terapi.

Psykologutredning för bland annat ADHD och autism i Göteborg eller online

 

Psykologutredningar och fördjupade remisser erbjuds i Göteborg eller online, för diagnoser som ADHD och ADD, autism, bipolär sjukdom och borderline personlighetssyndrom (EIPS) eller andra personlighetssyndrom. Detta på mottagningen eller online via  data- och integritetssäker plattform. Samarbete sker med erfarna psykiatriker som har ansvar för den medicinska delen. Genom utredning ges fördjupad förståelse för svårigheter och styrkor hos individen, psykologisk och medicinsk behandling kan då bättre anpassas. Målet är att minska psykiskt lidande och öka livskvaliteten.

Elias & Joni-87.jpg

Det börjar med ett samtal

 

Välkommen att boka tid via kontaktformuläret nedan, e-post eller telefon. Psykologmottagningen ligger mitt i centrala Göteborg på Kungsportsavenyn 37, mellan Valand och Götaplatsen. Terapi erbjuds också via säkra videosamtal, alternativt telefonsamtal. Första tillfällena är utforskande och undersökande och skiljer sig åt beroende på om du söker terapi, utredning eller konsultation. Vid psykoterapi pågår först tillfället i 45 minuter, vid psykologutredning 90 minuter och konsultation 60 minuter.

Kontaktformulär